Farvergade 10, 5. sal
1463 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Find forestilling i Den Røde Brochure

Søg på teatrets navn eller forestillingens titel
Aldersgruppe, fra
Aldersgruppe, til
Stationære forestillinger eller turneforestillinger
Turneperiode, fra
Turneperiode, til
Inden- eller udendørsforestilling
Sæson
Resultater
Aber Dabei
Afgang 04:00.
I AFGANG 04.00 blander ABER DABEI audiovisualitet, dramadokumentarisk materiale, publikumsinvolvering og sitespecifkke elementer, i skildringen af en lidet kend..
AbstraXteater
Pelle Erobreren
Vores historie om Pelle er baseret på Martin Andersen Nexøs roman, og den senere Oscarvindende film af Bille August ”Pelle Erobreren”. Pelle er den fattige indv..
Altamira Studio Teater
Boudu Tager Til Danmark
Boudu er en sød og klovneagtig hjemstedsfordreven rejsende, som ankommer til Danmark, søgende efter lykke og menneskelig varme, drømmende om et hus, et job og e..
Andersens Kuffert Teater
Den standhaftige tinsoldat
En dreng får 25 tinsoldater i fødselsdag gave. Alle er ens udover soldat nummer25, han har kun et ben at stå på. Om natten oplever tinsoldaten den smukkeste og..
Andersens Kuffert Teater
Fyrtøjet
Griep - hovedpersonen i historie Fyrtøjet - er en trold som bor i en skov i nærheden. Han fortæller en historie fra sin dagligdag. Han fortæller vidt og bredt o..
Andersens Kuffert Teater
Kejserens nye klæder
Er man blevet til grin i Storegade er det bedste ly, for folkets hån og spot i sit eget klædeskab. En skrædder står en dag ude for Kejseren dør og lover ham et ..
Andersens Kuffert Teater
Konen i Muddergrøften
En fisk kommer sjældent alene, et ønske ej heller. Fiskerens kone - Ilselill´ - ønsker sig et større hus og en støvsuger vil hun også have. Hun ønsker sig et sl..
Andersens Kuffert Teater
Nattergalen
I teaterstykket Nattergalen bliver børnene inviteret til Kina, i den kinesiske Kejsers slot. Det er den poetiske historie om ”skønheden i det enkelte” som blive..
André Andersen SOLO
Den halve papdreng
Fem stjerner på Teateravisen.dk: "Sprællevende fortælleteater om at være skilsmissebarn med papfamilier i alle mulige og umulige konstruktioner... ...Fortællet..
André Andersen SOLO
Den store krig og skuddene i Sarajevo
Fire stjerner på Teateravisen.dk: "...Med enkle virkemidler – nogle stole og et kamuflagenet – får André Andersen skabt en tilstrækkelig antydning af skyttegra..
André Andersen SOLO
Fanden ta' den albatros!
Hvis du fløjter ombord, så udfordrer du vinden og pas på albatrossen, det kan være din gamle skipper, der hverken er blevet lukket ind i himmel eller helvede! T..
André Andersen SOLO
Heksejagt
”En troldkvinde skal du ikke lade leve! Den der tier om nogen troldkvinde og ikke hjælper med at få kørt et læs brænde sammen til hendes røv, er ikke bedre selv..
André Andersen SOLO
Krudt, kugler og koen på første
Tag dig med på en tur igennem Helsingørs gamle gader! En vandring hvor du nærmest kan lugte krudtrøgen når André fortæller og opfører anekdoter fra Helsingørs t..
Anemone teatret
Frøken Ignora eksploderer
Frøken Ignora er en sej pige, der bor alene i et vandtårn. Hun plejer at være glad, men nu har hun fået den grimme vane at eksplodere! Det kan hendes hjerteveni..
Anemone teatret
Når du ser et stjerneskud
Traditionen tro opfører vi dette ægte juleteaterstykke for hele familien. Over 100.000 har siden 1994 set denne moderne fusion af Juleevengeliet og Et Juleevent..
Apollo Teater
Dans! Hvad?
Hvad er dans? En underholdende workshop med indbygget foredrag om hvad dans er og hvornår hvornår en bevægelse bliver til dans. Vi danser, fortæller og får børn..
Apollo Teater
Den lille Pige med Svovlstikkerne
Med dans og skuespil fortæller vi H. C. Andersens eventyr på en moderne og visuel måde. Vinder af Red Barnets Børnerettighedspris 2010. ”… Apollo og instruktør..
Apollo Teater
Godmorgen Sol
En kalejdoskopisk rejse gennem Halfdan Rasmussens naivistiske univers. Jeres guider er ingen ringere end Snemand Frost og Frøken Tø. Udgangspunktet er digte og ..
Apollo Teater
Sådan cirka
En meget klodset mand bliver pludseligt hvirvlet ind i en danseforestilling og fascineres af dansen. Den klodsede mand får høje ambitioner om også at kunne udvi..
Arrièregarden
El Concierto
En excentrisk opera-diva og hendes ukuelige assistent gør sig klar til at vinde publikums gunst med en storslået koncert. Publikum skal forføres og tryllebindes..
Arthotel
1-2-3-nU
1 - 2 - 3 - nU... En musikalsk og interaktiv forestilling for de mindste. Skyer der svæver over byer...en gravko der laver en kæmpe stor bunke jord, lige til a..
Asguer Zapshowteater
Aben Osvald og Jakelmesteren
Osvald er en lille nysgerrig og til tider meget snakkesalig abe. Modsat Jakelmesteren, der har rigeligt at gøre med at få samlet sit dukketeater, for at komme i..
Asguer Zapshowteater
Boris og den glade løve
En humoristik klassisk forestilling for de 3 - 9 årige og deres familie Den finurlige musikant Boris elsker at spille musik, og fortælle historien om den glade..
Asguer Zapshowteater
Hovhov...nå
En hylemorsom historie for børn Hvor stor er lille? Er det altid bedst at få det der er størst ? Disse og andre problemstillinger er hvad der på en sjov, musik..
Asguer Zapshowteater
JuleBalladen
Julemanden har lovet at komme på besøg, men har lidt juletravlt, så han har sendt Klovne-nissen Zap og Mime-nissen Zip i forvejen, og er der noget de kan, er de..
Asguer Zapshowteater
Mito & Dito
En sjov og poetisk forestilling for de 3-90 årige og deres familie Med: Asger Gomez Frøkov & Gert Pedersen I et musikalsk og nonverbalt univers, får de to ven..
Asguer Zapshowteater
Paljasto
Asterions Hus
Autobus - tur / retur
Tag en tur med bussen. Tag en tur med ud i det uvisse. En tur hvor alt kan ske. Hvor en velkendt situation ændrer sig. Måske ændrer vi os. Med udgangspunkt i ..
Asterions Hus
Den grusomme historie om Medusas hoved
En drabelig historie for de helt små. En gyser om den væmmelige slangehovedede Medusa, om mægtige guder, om det forfærdelige havuhyre, den fantastiske helt og d..
Asterions Hus
Europæerne
Katastrofisk drama, med fortællende mad og live-musik Teaterøen er forvandlet til et krigshærget Wien 1683-hvor Europa reddede sig selv fra osmannerne. Foresti..
Side 1 af 23 >

Læs dette før du søger

1. Alle forestillinger, der optræder i Den Røde Brochure, har refusion

2. Alle priser er eksklusiv moms - med mindre andet er angivet. NB! Dobbelttjek altid priserne, inden du køber/bestiller.

Vi arbejder hele tiden på at optimere funktionerne i Online-versionen. Har du forslag til forbedringer eller kommentarer, send da en mail til info@teatercentrum.dk

***************************************
HUSK: Du kan også finde teaterforestillinger før børn og unge på Scenen.dk. Forestillinger, du finder via Scenen.dk, skal du købe billet til.

Guide til søgning

1) Inden du går i gang med at søge, så tjek hvilken sæson du ønsker at finde en forestilling indenfor - enten den indeværende sæson eller den kommende sæson. Du vælger sæson via feltet nederst til højre. Bemærk: Du kan også søge i alle tilgængelige sæsoner ved at vælge muligheden "Alle sæsoner".

Sæson 2015-16: 1/7-15 til 30/6-16
Sæson 2016-17: 1/7-16 til 30/6-17

2) Hvis du ønsker at søge efter et bestemt teater eller en bestemt forestilling, taster du teatrets navn eller forestillingens titel ind i det øverste søgefelt. Du kan nøjes med at indtaste dele af navnet eller titlen.

3) Så snart du har tastet lidt ind i søgefeltet, dukker der straks forslag op i et ekstra felt under søgefeltet. Vælg det forslag, der passer bedst til netop din søgning. Afslut ved at trykke på knappen "Find forestilling".

4) Søger du efter de forestillinger, der bedst egner sig til en bestemt aldersgruppe, kan du benytte felterne "Aldersgruppe, fra" og "Aldersgruppe, til".

5) Søgefeltet "Stationær, turne- eller gæstespilsforestilling" kan du bruge til at præcisere, om du ønsker at gå i teatret og se en "stationær forestilling". Eller om du hellere vil have besøg af en teatergruppe og se en "turneforestilling".

6) Hvis du ønsker information om, hvilke forestillinger der turnerer på et bestemt tidspunkt, kan du benytte felterne "Turneperiode, fra" og "Turneperiode, til". Tryk på de små kalender-ikoner for at åbne/lukke kalenderen og bestemme dine foretrukne datoer.

7) Det nederste felt til venstre kan du benytte til at finde ud af, hvilke forestillinger der spiller indendørs, udendørs eller begge dele.

NB! Afslut altid med at trykke på knappen "Find forestilling".