Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Aprilfestival, Den Røde Brochure og Teateravisen.dk

Som formidler af scenekunst for børn er det vigtigt, at du ser så mange forskellige forestillinger som muligt. Det er også vigtigt, at du taler med dine formidlerkolleger, som måske har set noget andet end dig.

Husk også at orientere dig mod nye teatre og nye forestillinger, idet teatrenes formsprog, teknik og tematik hele tiden udvikler sig i takt med den verden, som børnene lever i.

I Danmark findes der flere festivaler for børneteater og for børnekultur mere generelt.

Og når du i øvrigt står over for at skulle vælge forestillinger, kan du få overblik og inspiration i Den Røde Brochure, som Teatercentrum udgiver, og på portalen Teateravisen.dk

Aprilfestival – teater for små & store
Teatercentrums store festival finder sted hvert år i april i skiftende kommuner i Danmark. Festivalen arrangeres i et samarbejde mellem Teatercentrum og værtskommunen.

Som børneteaterformidler kan du i weekenden til sidst i festivalugen se over 100 danske teatre opføre op mod 200 forskellige forestillinger, og du kan deltage i arrangementerne for formidlere. Deltagelse på festivalen er gratis.

Læs mere på festivalens egen hjemmeside.

Den Røde Brochure
''Den Røde Brochure'' er en næsten komplet oversigt over de danske professionelle teatre, der laver stationære eller turnerende forestillinger for børn og unge.

Den er derfor et rigtig godt redskab for dig som formidler af teater for børn og unge. De forestillinger, der annonceres i ''Den Røde Brochure'', er alle refusionsberettigede.

''Den Røde Brochure'' er en sæsonbrochure, der udgives hvert år i marts/april og sendes gratis til kommunale institutioner.

Du kan rekvirere ''Den Røde Brochure'' og andre materialer ved at klikke her, og andetsteds på hjemmesiden finder du også Den Røde Brochure - Online.

Teateravisen.dk
Teatercentrum står bag en dynamisk avisportal på www.teateravisen.dk. Her kan man læse anmeldelser af forestillinger og holde sig orienteret om børne- og ungdomsteaterverdenen generelt.