Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Velkommen til Teatercentrums undervisningsside, hvor du kan finde projekter og personprofiler, som kan hjælpe dig med at få scenekunsten ind i undervisningen på din skole.

På de tre undersider vil du kunne se en kort beskrivelse af de forskellige projekter, kontaktoplysninger og links, så du nemt kan finde lige netop det projekt, som du ønsker at integrere i din undervisning. De tre kategorier er:

  • Forestillinger med undervisning, som henviser til forestillinger med en ekstra undervisningsdimension ud over selve den forestilling du bestiller

  • Undervisningsprojekter, som er enkeltstående projekter, eksempelvis workshops, foredrag, undervisning mm.

  • Profiler, som er en samling af skuespillere, teater- og dramapædagoger, der stiller deres faglighed til rådighed for individuelt tilpassede undervisningsprojekter..

  • Herudover samarbejder Teatercentrum også med konsulentvirksomheden AKTØR, som udvikler undervisningsforløb og -materialer.

    Teatercentrum tilbyder desuden en række dialogværktøjer, der kan anvendes ifm. scenekunstneriske besøg. Se mere i menuen nederst til venstre under 'Øvrige formidlingstiltage hos Teatercentrum'.

Alderskategorier

Du kan få overblik over sammenhængen mellem alder og klassetrin HER