Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01
Corona La Balance: ''Energi''

Teatercentrums YouTube-kanal

På vores YouTube-kanal har du mulighed for at se diverse film, dokumentarer og TV-spots, som alle relaterer sig til professionelt teater for børn & unge.

Vi ønsker på denne måde at dokumentere nogle af Teatercentrums mange aktiviteter, såsom konferencer og seminarer, den årlige teaterfestival for børn & unge - og meget, meget andet.

Meget video-dokumentation om festivalen i Syddjurs Kommune
2018-versionen af festivalen i Syddjurs blev veldokumenteret i levende billeder. Der blev desuden produceret biograftrailer og tvspot til brug på TV2 Østjyllands sendeflade. Alle videoer og animationer kan studeres på vores YT-kanal. Find det hele via linket øverst i højre spalte.

Samarbejde med BumbleBee Productions
I forbindelse med Aprilfestival 2016 på Frederiksberg (10.-17. april) indgik Teatercentrum et samarbejde med Claus Kongstedt Meyer fra BumbleBee Productions. Resultatet blev fire små film om festivalen i særdeleshed men også om branchen i almindelighed og de udfordringer, som scenekunstbranchen står overfor i disse år.

Samarbejde med TV-Glad
I forbindelse med festivalens 40-års jubilæum i Esbjerg Kommune indgik Teatercentrum et samarbejde med TV-Glad Esbjerg om at producere en række film om festivalen: klik dig vej til filmene på YouTube via spalten til højre. TV-Glad er verdens første tv-station (siden 1999) hvor samtlige reportere er udviklingshæmmede.

Unge som kulturformidlere
På Teatercentrums foranledning medvirkede en større mængde unge mennesker som aktive kulturformidlere på Festival 2010. De deltog bl.a. i konferencen ”Farlige forbindelser” - om brugerinddragelse af unge i kunst- og kulturformidling - og medieholdet på Holmstrup Efterskole producerede en dokumentar om konferencen. Klik dig frem til den via spalten til højre.

Andre film
På kanalen kan du endvidere se de to reklamespots, som blev bragt på TV Esbjerg i forbindelse med Festival 2010. Her findes også Giacomo Ravicchios film om "verdens største teaterfestival for børn & unge", der rummer klip fra festivalen i Næstved 2008.

Film på kanalen

GÅ TIL KANALENS HOVEDSIDE

Aprilfestival 2016 - (1 af 4): Velkommen på Frederiksberg
Oplev eller (gen-)opdag festivalen (10.-17. april) i levende billeder. Produktion: BumbleBee Productions (v/Claus Kongstedt Meyer) for Teatercentrum.

Aprilfestival 2016 - (2 af 4): Hemmeligheden bag dansk børneteater
Oplev eller (gen-)opdag festivalen (10.-17. april) i levende billeder. Produktion: BumbleBee Productions (v/Claus Kongstedt Meyer) for Teatercentrum.

Aprilfestival 2016 - (3 af 4):
Hent inspiration til din forestilling

Oplev eller (gen-)opdag festivalen (10.-17. april) i levende billeder. Produktion: BumbleBee Productions (v/Claus Kongstedt Meyer) for Teatercentrum.

Aprilfestival 2016 - (4 af 4):
Bag om branchen

Oplev eller (gen-)opdag festivalen (10.-17. april) i levende billeder. Produktion: BumbleBee Productions (v/Claus Kongstedt Meyer) for Teatercentrum.

Festival 2010: "Billetfest"
Søndag eftermiddag d. 11/4 åbnede Festival 2010 (verdens største teaterfestival for børn & unge) med en storslået billetfest med deltagelse af både dronning og dukketeater. Produktion: TV-Glad Esbjerg.

Festival 2010: "Reception på Esbjerg Rådhus"
Mandag d. 12/4 mødtes teaterfolket med Esbjerg Kommune til en reception på rådhuset. Produktion: TV-Glad Esbjerg.

Festival 2010: "Festivalshow i Musikhuset Esbjerg"
Torsdag d. 15/4 eksploderede Musikhuset Esbjerg i et overdådigt festivalshow med smagsprøver på teatrenes forestillinger, Chapper fra DR's børne-tv som aftenens konferencier - og meget andet. Produktion: TV-Glad Esbjerg.

Festival 2010: "Kavalkade af weekendens forestillinger"
I weekenden 16.-18/4 kunne Esbjergs borgere opleve 108 teatre spille 165 forskellige forestillinger opført mere end 300 gange rundt omkring i Esbjerg By. Se et udvalg af forestillingerne i denne kavalkade. Produktion: TV-Glad Esbjerg.

Festival 2010: "Farlige Forestillinger - en konference"
I forbindelse med Festival 2010 havde Teatercentrum arrangeret konferencen "Farlige forbindelser" om brugerinddragelse af unge i kunst- og kulturformidling. Få et indtryk af konferencen i denne dokumentar. Produktion: Medieholdet på Holmstrup Efterskole.

Festival 2010: Reklamespot A
TV-reklamespot om Festival 2010, bragt på TV-Esbjerg ugen inden festivalen.

Festival 2010: Reklamespot B
TV-reklamespot om Festival 2010, bragt på TV-Esbjerg i selve festivalugen.

"The Biggest Children's Theatre Festival" (Part 1); (Part 2); (Part 3)
Engelsksproget dokumentar fra 2008 om Festival - Teater for børn & unge. Produktion: Giacomo Ravicchio fra Meridiano Teatret.

ANDRE TEATER-VIDEOER

"What do you want most in the whole world?"
Svensksproget promo-video for ASSITEJ-verdenskongressen 2011
Produktion: Monitor Film 2011

"ASSITEJ Performing Arts Festival for Young Audiences and 17th World Congress, ASSITEJ 2011"
Engelsksproget video om ASSITEJ-verdenskongressen 2011 (den officielle film)
Produktion: Monitor Film 2011