Nørregade 26, 1. sal
1165 København K
Danmark
Tlf 35 30 44 00
Fax 35 30 44 01

Har du et projekt du vil dele?

Har du et projekt med undervisningsværdi, eller er du som person interesseret i at dele din scenekunstneriske faglighed med andre, så kan du på denne side læse mere om, hvilke projekter denne side er rettet imod og finde skemaet til udfyldning, for at få dit projekt – eller din faglige profil – delt på siden.

Hvilke projekter kan komme på Scenekunst og Undervisning
Scenekunst og Undervisning er lavet med henblik på at skabe en platform, hvor det er muligt at finde scenekunstneriske tilbud, der kan skabe oplevelser for børn og unge i forbindelse med undervisning. For at blive en del af Scenekunst og Undervisning, skal man derfor have et projekt, der fokuserer på undervisning af børn og unge. Det kan enten være en workshop, et foredrag, et undervisningsforløb eller måske en helt ny måde at formidle viden til de unge eller inddrage dem i undervisningen.

Rent tematisk er der ingen krav til, hvad det enkelte projekt skal indeholde, kun at det er forankret i en scenekunstnerisk faglighed. Det er dog ikke muligt, at lægge forestillinger på siden, medmindre disse følges at et undervisningstilbud, eksempelvis en workshop, eftersnak eller et foredrag, der behandler forestillingens tematik.

Om Profiler
Hvis du som person eller virksomhed har lyst til at dele din faglighed med omverdenen, er du også meget velkommen til det under Scenekunst og Undervisning. Er du eksempelvis dramapædagog, men ikke har et konkret projekt, som du vil formidle gennem siden, kan du dele din egen profil med CV og erfaringer beskrevet og stille dig selv til rådighed for at blive kontaktet omkring projekter i fremtiden. Som virksomhed kan du eksempelvis beskrive din faglige profil, historik og fokusområder.

Om deling af Projekter og Profiler
Hvis du ønsker at dele et projekt eller din faglige profil på hjemmesiden skal du blot downloade og udfylde skemaet, som der er linket til nedenfor. Herudover har du også mulighed for at lave en PDF-flyer, som kan uddybe og visualisere dit projekt på denne side.

Siden bliver opdateret løbende, så du kan altid sende et udfyldt skema og en PDF og så vil du kunne se dit Projekt på siden kort tid efter.

Når du sender dit skema
Du skal sende dit udfyldte skema til undervisning@teatercentrum.dk. Giv dokumenterne samme navn som dit projekt eller ved profil dit eget navn og send det så vedhæftet som Word-dokument. husk at vedhæfte PDFen også, hvis du ønsker at have uddybende oplysninger eller en profil på hjemmesiden.


Download skemaet HER

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte...

Katrine Hüttemeier
undervisning@teatercentrum.dk
Telefon: 35 30 44 00
Du kan hente skemaet HER